Registrat al Diari de Badalona

Inici de la segona volta a Múrcia i per televisió

Bernat López
Dani Salgado és el màxim golejador de la LNFS amb 21 gols I Foto: Pozo.
El porter Isaac és baixa per Marfil per una lesió al dit de la mà. Viatja Álvaro Lacuesta, del filial.
Panocha ja està recuperat del seu esquinç al peu i està disponible.
L’última vegada que Marfil va guanyar al Palacio de los Deportes va ser la temporada 2000/2001, amb un resultat final de 2 a 3.

19/12/2013 – Marfil Santa Coloma juga aquest divendres (20:30h) a la pista del Pozo el primer partit de la segona volta del campionat de lliga.

El Palacio de los Deportes de Múrcia és, de moment, un escenari inexpugnable aquesta temporada. Tots els equips que hi ha jugat han acabat perdent, ja que el Pozo ha guanyat els set partits que ha disputat com a local.

El conjunt dirigit per Duda té una mitjana de sis gols per partit a casa i ara mateix ocupa la segona posició del campionat de lliga amb 32 punts, a set de Marfil, que és quart. En el duel d’anada a Santa Coloma, colomencs i murcians van empatar (6-6).

Marfil ha realitzat aquest matí l’últim entrenament al Jacint Verdaguer i s’ha desplaçat ja cap a Múrcia. El tècnic Xavi Passarrius té a tots els jugadors disponibles menys a Isaac. El porter suplent de Marfil s’ha lesionat un dit de la mà i en el seu lloc viatja Álvaro Lacuesta, del filial. Panocha ja està recuperat del seu esquinç.

Pel que fa al Pozo, els murcians tampoc tenen cap baixa per lesió i Duda no haurà de descartar a ningú, ja que Lolo Suazo ha estat cedit al Montesinos Jumilla fins a final de temporada.

L’última vegada que Marfil va guanyar al Palacio de los Deportes va ser la temporada 2000/2001, amb un resultat final de 2 a 3. El duel entre els colomencs i el Pozo compta amb un altre al·licient: veure en una mateixa pista a Dani Salgado (21 gols) i Yepes (14), els dos màxims golejadors de la LNFS i dos dels millors pivots de la lliga.

El partit que enfronta aquest divendres a Pozo i Marfil és el més destacat de la jornada a la LNFS i per aquest motiu serà emès pel canal Energy.

En cas de guanyar, Xavi Passarrius i els seus jugadors sumarien ja cinc triomfs a domicili aquesta temporada, i haurien guanyat més partits com a visitant que com a local (4).

Afegeix el teu comentari