Registrat al Diari de Badalona

Estrena amb victòria a Mataró

Sònia Ribó
Foto: Draft Gramanet
Després d'una pretemporada plena de lesions l'equip va donar bones sensacions al primer partit de lliga.
Amb el partit empatat a l'últim quart, el Draft va encadenar un parcial de 0-10 que seria definitiu.

21/9/2015.- El Draft comença la temporada guanyant a la pista d’un dels equips més complicats del grup, el Platges de Mataró.

El primer partit de lliga arribava després d’una pretemporada complicada amb moltes lesions. A l’hora de la veritat, les jugadores de Jordi Pèriz van respondre.

Després d’un partit igualat, l’estirada a l’últim quart va donar la victòria a les groc i negres, que comencen temporada amb bones sensacions.

Les de Santa Coloma van anar sempre per davant al primer quart, després de la primera cistella, 8-13. Al segon, el Platges de Mataró va agafar la iniciativa però els triples de Romero i Pujolreu el Draft va arribar guanyant de 2 punts.

A la represa els dos equips van apostar per una defensa més forta i es va mantenir la igualtat. Però a l’inici del quart definitiu, el Draft va apretar l’accelerador per encadenar un parcial de 0-10 que seria definitiu.

Amb 57-64 a falta de dos minuts, les de Santa Coloma van saber mantenir la diferència fins el 61-68 final i comencen la temporada amb molt bon peu en una pista complicada.

El proper dissabte estrena a casa davant el Barça CBS a les 19.30h.

Afegeix el teu comentari

Gaudí reneix al Museu de les Aigües