Registrat al Diari de Badalona

Els penals deixen la Fundació sense Copa Catalunya Amateur (1-1)

Bernat López
Els colomencs, eliminats en quarta ronda I Foto: F.Grama.
El Sant Cugat Esport de Primera Catalana elimina el conjunt colomenc al Nou Municipal.

13/06/2016 – El Sant Cugat Esport de Primera Catalana elimina el conjunt colomenc al Nou Municipal.

Una Fundació Grama amb gran protagonisme pels jugadors del planter s’acomiadaria ahir de la Copa Catalunya Amateur (quarta ronda), darrera competició oficial de la temporada.

La formació blava rebia a casa el Sant Cugat Esport, recent ascendit a la Primera Catalana. Els vallesans es mostrarien amenaçadors en atac des de l’inici, desaprofitant Pele un mà a mà molt clar davant Fran Puig (15’).

El primer gol del partit, però, arribaria en una acció d’estratègia. El Sant Cugat penjaria una falta lateral al segon pal i Castro remataria sense oposició de la defensa (22’).

Malgrat que Lamin i Kevin Rodríguez fregarien la igualada abans del descans, la Fundació hauria d’esperar al 79’ per empatar l’encontre. Amb un gran cop de cap de Mora, els blaus aconseguirien forçar la tanda de penals.

Finalment, la loteria se l’acabaria enduent el Sant Cugat (1-3), ja que per part local només Poño podria marcar el seu penal. Per la Fundació Grama, l’eliminatòria davant un recent ascendit a la Primera Catalana seria un bon banc de proves pels juvenils Michael, Marc Fernández, Iván Campos, Gorka Martínez i Antonio Masana.

Afegeix el teu comentari