Registrat al Diari de Badalona

El Santa Coloma segueix invicte

Sònia Ribó
Després d'una primera part igualada, el Santa Coloma va ser imparable al tercer quart.
Les assistències d’Àlex López (35 de valoració) i l’encert de Sergi Montilla (15 punts), César Gómez i Carles Jiménez van servir per seguir invictes.

12/10/2015.- Van trencar el partit al tercer quart amb un parcial de 19-0 per sumar la quarta victòria en 4 partits i seguir liderant el seu grup.

El Santa Coloma va contrarestar el 0-4 de sortida del Montgat amb un 8-0. La igualtat i l’intercanvi de cistelles van seguir tot el quart fins que un parcial de 9-2 pels locals tancava el quart amb avantatge local 27-18.

El Montgat va millorar la defensa al segon parcial i va ofegar l’atac colomenc, que va estar 5 minuts sense anotar. El partit es va igualar, amb els dos equips anotant fins l’empat a 36 del descans.

El 38-40 a la represa va fer reaccionar el Sant Coloma. Amb un gran defensa van deixar el Montgat sense anotar durant 6 minuts. I ho van aprofitar per anotar amb un parcial de 19-0 que seria definitiu, liderat per les assistències en contraatac d’Àlex López (35 de valoració) i l’encert exterior de Sergi Montilla (15 punts), César Gómez i Carles Jiménez.

El parcial de 27-6 va deixar el partit sentenciat al tercer quart amb el 63-42. La diferència va créixer fins els 25 punts. Els triples visitants van deixar el marcador final 81-59.

Dissabte a la tarda buscaran la cinquena a la pista del Vilassar.

Afegeix el teu comentari