Registrat al Diari de Badalona

El Santa Coloma prepara el retorn a Copa

Sònia Ribo
Xavi Grau: "La derrota va ser una desil·lusió però la nota de la temporada és molt bona per haver assolit l'ascens quan encara no havia acabat la lliga".
"L'equip ha respòs ens els millors i també els pitjors moments de la temporada i el grup humà que he dirigit és excel·lent".
"L'any que ve seguirem apostant pel mateix bloc amb els reforços que ens permetin competir a Copa Catalunya".

19/6/2016.- Superada la decepció de la derrota a la final del campionat, el tècnic fa una valoració molt positiva de la temporada i pensa ja en la propera temporada a Copa Catalunya.

El Santa Coloma va tancar la temporada amb una derrota a la final de la categoria que va deixar l’equip sense la cirereta a una gran temporada. “Perdre la final jugant a Santa Coloma va ser una desil.lusió per tots i ens va deixar un sabor amarg. Ens vam trobar un gran rival, un equip amb alguns jugadors de gran nivell que van estar mot inspirats i un equip que físicament era superior a nosaltres”, assegura el tècnic Xavi Grau.

“Però si mirem 9 mesos enrere hem d'estar molt i contents i posar molt bona nota a la temporada per haver assolit l'objectiu del ascens quan encara no havia acabat la lliga regular i fer-ho, a més amb un gran ambient tant al vestidor com a les graderies, amb el suport d’una afició que ens ha seguit en tots els partits.

L’ascens a Copa va ser l’objectiu de del principi de temporada. “Érem conscients que teníem plantilla per assolir l'ascens i que ens havíem de marcar aquest objectiu des del primer dia”. Amb un gran joc, el Santa Coloma es va plantar a la jornada 20 amb un 18-2. Però quan semblava que la feina estava fet van arribar 4 derrotes en 5 partits. ”L'equip es va concentrar i conjurar per superar aquesta mala ratxa i la pressió de pensar que es podia escapar l'objectiu, i ja no vam tornar perdre fins a la final”.

La clau d’una temporada tan rodona ha estat pel tècnic “el bon ambient d'aquest excel.lent grup humà que he pogut dirigir. A pista el lideratge del Àlex Lopez i la gran aportació dels 2 fitxatges d'aquest any, com Sergio Montilla i el Javi Espín, s'han complementat amb la gran feina de la resta del bloc, que ha respòs ens els millors i també els pitjors moments de la temporada”.

La bona temporada fa que el gruix de l’equip que competirà a Copa sigui el mateix. “La idea del club i que comparteixo totalment és seguir apostant pel mateix bloc. Evidentment la competició exigeix reforços que ens permetin competir durant les 30 jornades i buscarem aquestes peces per poder fer una bona temporada en el retorn del club a Copa”. Xavi Grau també debutarà com a tècnic a la categoria. Va ser ajudant en l’anterior etapa de l’equip a la categoria i sempre l’ha seguida d’a prop. Per això és conscient que “el salt qualitatiu és important i per a molts serà el debut a la categoria. Però l’afrontem amb la màxima il.lusió”.

Afegeix el teu comentari