Registrat al Diari de Badalona

El líder es refà

Sònia Ribó
Foto: CB Santa Coloma
Perdent de 13, el Santa Coloma va apostar per una pressió a tota la pista que va donar resultats.
Els punts de Serio Montilla combinats amb les pilotes recuperades de Nil Vidal van fer que l’avantatge arribés als 14 punt al tercer quart.

30/11/2015.- El Santa Coloma torna a guanyar després de dues derrotes, remuntant un desavantatge de 13 punts gràcies a la intensitat i la pressió.

El primer quart va estar marcat pels pocs punts i les bones defenses, 15-12. Els de Santa Coloma tenien problemes per anotar des de fora i provocar faltes.

La Garrotxa va aprofitar els dubtes visitants per marxar amb un parcial de 14-4, rematat amb una tècnica a Carles Jiménez.

El 29-16 era preocupant però l’equip va reaccionar des de la pressió a tota la pista, amb la que van poder recuperar pilotes i reduir la diferència, 33-29.

La pressió havia donat resultats i l’objectiu a la represa era mantenir la intensitat. Un triple d’Àlex López li va donar la volta al marcador i els punts de Serio Montilla combinats amb les pilotes recuperades de Nil Vidal van fer que l’avantatge arribés als 14 punt al tercer quart, 43-57.

El ritme es va alentir al parcial definitiu i els locals van baixar dels 10 punts de diferència a falta de 4 minuts. El Santa Coloma va tornar a pujar la pressió defensiva i des dels tirs lliures van poder controlar el partit fins el 57-69.

Sergio Montilla va ser el màxim anotador amb 17 punts i Àlex López el més valorat amb 34 (16 punts 10 rebots i 10 faltes rebudes).

Després de l’aturada, derbi a casa contra l’Ubsa B.

Afegeix el teu comentari

Gaudí reneix al Museu de les Aigües