Registrat al Diari de Badalona

Dona

Torna l'activitat esportiva a les insta·lacions municipals de Santa Coloma amb protocols de seguretat

Des del Departament d’Esports s’han programat i establert tots els protocols, esportius, higiènics i sanitaris, per garantir les millors condicions per a la pràctica esportiva.

Comentaris: 0

Més de 200 activitats protagonitzaran la 3a edició de la quinzena de la Dansa Metropolitana

La tercera edició de la quinzena de la Dansa Metropolitana estarà formada per uns 80 espectacles i més de 200 activitats.

Comentaris: 0

Santa Coloma crea una xarxa d'espais segurs per combatre les agressions sexistes

Santa Coloma de Gramenet ha presentat, aquesta setmana, la Xarxa Violeta, un seguit d'establiments de la ciutat que estaran preparats per atendre i socórrer les víctimes de qualsevol agressió sexis

Comentaris: 0

“Una dona que ha estat prostituta i critica la prostitució, molesta”

Les Jornades per abolir la prostitució que va acollir el recinte de Torribera el passat cap de setmana, el 4 i 5 d’octubre, van deixar uns testimonis i unes dades esgarrifoses.

Comentaris: 0

Cerrado un prostíbulo sin licencia en una casa propiedad del banco

La Policía Local de Santa Coloma de Gramenet ha clausurado de manera definitiva la actividad de prostíbulo sin licencia que se ejercía en una vivienda de la ciudad.

Comentaris: 0

El CIRD ja presta els seus serveis d'atenció a les dones des de La Ciba

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) presta actualment els seus serveis, tant de manera presencial com telefònica, des de La Ciba, espai de recursos per a dones, innovació i economi

Comentaris: 0

Les dones colomenques que treballen de nit ja no són invisibles

El passat 14 de gener va tenir lloc, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré l’acte de presentació de El Calendari de les Dones 2020, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i el CIRD, i que co

Comentaris: 0

‘Santa Coloma Xarxa Violeta’ denunciarà les violències masclistes i lgtbifòbiques

Avui, 25 d’octubre, i coincidint amb el Dia Internacional contra les Violències Masclistes, s’ha presentat al bar Yesterday de Santa Coloma de Gramenet, al barri del Centre, el projecte ‘Santa Colo

Comentaris: 0

Jordi Périz y Xavi Grau no seguirán en los banquillos de Draft y CBSC

Con la temporada 2018 - 2019 ya finalizada, los primeros movimientos en los equipos amateurs de los dos máximos representantes del baloncesto colomenses ya han movido ficha.

Comentaris: 0

Santa Coloma sale a la calle en defensa de los derechos sociales

El pasado sábado 15 de diciembre, Santa Coloma de Gramenet salió a la calle y alzó la voz en la plaça de la Vila contra las injusticias sociales y en defensa de los derechos de los ciudadanos.

Comentaris: 0

Pàgines