Registrat al Diari de Badalona

Carles Combarros repetirà com a cap de llista de CiU

Combarros va ser triat després de què una setmana abans el comitè executiu local, conjuntament amb UDC i membres del Consell Assessor de CDC decidissin per unanimitat proposar-lo per a la reelecció. Durant l'assemblea en què va ser novament escollit, Carles Combarros va fer un repàs de la feina feta al llarg dels darrers 4 anys com a membres del govern municipal (amb el PSC i ICV-EUiA) , però va ser crític (sense citar ningú en concret) amb "aquells que es pengen les medalles de la feina que fem quan els mèrits, com també els desmèrits, són cosa de tot el govern".
L'alcaldable de CiU va voler defensar l’acció de la federació nacionalista durant l’actual mandat seguint el consell d’aquelles persones de CiU que l’han precedit i que li han donat suport per tal de “continuar treballant com fins ara, estant al costat dels interessos de Santa Coloma sense partidismes. Tot allò que puguem aconseguir i que sigui un benefici per a la ciutat, benvingut sigui.”
Carles Combarros va defensar també "la dificultat a la que van haver de fer front des de l’inici del mandat perquè no teniem experiència prèvia com a regidors, i vam assumir dues regidories, Promoció Econòmica i Ocupació i Promoció de Ciutat. La responsabilitat era majúscula perquè l’atur era la principal preocupació dels ciutadans i començàvem amb una regidoria de nova creació”.
La presentació oficial de Carles Combarros com a candidat a l’alcaldia tindrà lloc el 17 de febrer (20h) i comptarà amb la presència i el suport de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Afegeix el teu comentari