Registrat al Diari de Badalona

Adolfo manté la il·lusió per ser a l’Eurocopa

Bernat López
Adolfo celebra amb ràbia un gol I Foto: Bernat López.
Adolfo suma 13 gols aquesta temporada i està a 8 de superar el registre de l'any passat (21).
“Estic molt content. Per mi, amb 20 anys, és com un somni poder optar a jugar amb l’absoluta”, deia el jugador dissabte passat.

13/01/2014 – El jugador del Marfil Santa Coloma sap que ho té difícil per entrar en la llista definitiva, però no perd l’esperança de poder ser internacional absolut.

Dissabte al Jacint Verdaguer, Adolfo va ser un dels principals artífex de la golejada que Marfil va protagonitzar contra l’Umacon Saragossa (7-2). El pivot colomenc va obrir la llauna al primer minut de partit, i va fer el 5 a 2 només començar la segona part.

Aquesta temporada, Adolfo suma ja 13 gols i ha sigut titular en 18 partits de lliga. Xavi Passarrius el considera una peça fonamental, però segur que aquest estiu tindrà moltes ‘novies’.

El jugador de Marfil té contracte fins el juny de 2015 i ja es troba trucant a la porta de la selecció espanyola absoluta, com demostra la seva pre-selecció per disputar l’Eurocopa a Bèlgica.

La temporada passada, Adolfo, encara amb 20 anys d’edat, va marcar 21 gols, i enguany es troba a vuit d’igualar la xifra golejadora aconseguida l’any passat. Resten deu partits de lliga i Adolfo té moltes opcions de superar els registres del curs 2012/2013.

Després del partit contra l’Umacon Saragossa, el pivot de Marfil va compartir les seves impressions, en una setmana que ha estat molt especial per ell. “Hem jugat com sabem i hem començat molt bé. Amb el 2 a 0 hem afluixat una mica i ens han empatat”, deia Adolfo parlant sobre el partit.

“Als dos minuts de l’empat de l’Umacon Saragossa, hem tornat a pressionar, i hem posat les nostres cartes sobre la taula un altre cop”, apuntava el jugador. “Ens ha sortit el partit que volíem, jugant sempre com sabem, amb alegria”, va afegir també Adolfo.

Sobre les seves opcions d’entrar a la llista definitiva per l’Eurocopa, el jove colomenc es va mostrat sorprès d’estar entre els 25 pre-seleccionats. “Estic molt content. Per mi, que tinc 20 anys, és com un somni poder optar a jugar amb l’absoluta. Quan ho vaig veure no m’ho creia”, deia Adolfo.

Tot i així, Adolfo creu que és complicat que entri en la convocatòria definitiva. “Qui sap una mica de tot això, sap que és molt difícil que vagi a l’Eurocopa. La selecció està molt conjuntada i té jugadors molt grans”, va afirmar el jugador.

Afegeix el teu comentari