Registrat al Diari de Badalona

800 valents participen en la primera Maori Race de Santa Coloma

Bernat López
L'esforç dels corredors seria màxim I Foto: Araceli Villodres.
L’entorn de Can Zam acull una cursa d’obstacles de set quilòmetres de recorregut; Albert Soley i Eva Hernández, els guanyadors.

02/11/2016 – L’entorn de Can Zam acull una cursa d’obstacles de set quilòmetres de recorregut; Albert Soley i Eva Hernández, els guanyadors.

Santa Coloma de Gramenet va tornar a escenificar diumenge passat que la cultura del running popular està a l’ordre del dia dins de la ciutat. El municipi acolliria la primera edició de la Maori Race, una cursa d’obstacles multidisciplinar amb un recorregut de set quilòmetres i diferents tipus de terreny (terra, asfalt i gespa).

Entre els obstacles que més expectació van generar entre el públic espectador hi destaca el mur final, el filat d’espines, les monkey bars, l’escalada en corda així com també la zona aquàtica ubicada al Duet Can Zam.

Més de 800 persones competirien en la prova, dividits en dues categories: elit i popular. El guanyador de la categoria elit seria Albert Soley, vencedor de l’Spartan Race de Barcelona, que completaria el circuit amb un temps de 33 minuts i 39 segons.

Pel que fa a la categoria elit femenina, Eva Hernández s’imposaria amb un temps de 49 minuts i 29 segons. A més, la Maori Race també incloïa una competició per equips, part de la cursa que guanyaria el Team Legion Race (44:26).

Afegeix el teu comentari

Gaudí reneix al Museu de les Aigües